Post by telmobertanigh on Feb 25, 2022 10:07:14 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shooting World - Streľba ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shooting World - Streľba IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Shooting World - Streľba 2022 version ▞▞▞
Hrajte s rozumom, je to celkom dobré, ale každá úroveň má teraz asi päť reklám a je veľmi otravné hrať. Odinštalovanie.
Stále to isté ,lukostrelba ,toto atď ten istý princíp
O. K.
dobra hra ale hrala sa len chvilu. ako pri všetkých týchto hrách, prídavky to zabíjajú, aj keď majú iba 5 sekúnd. možno uvidíš ako to ide a dáš na to lepšiu recenziu.
WAY k mnohým reklamám a videám, berie všetku zábavu z toho, ste diery v zadku si vzali zábavnú hru a zmenili ju na niečo, čo je SUCKÉ!. Odinštalovanie tejto hry, G F Y
Úprimne sa mi táto hra veľmi páči. pre ľudí, ktorí sa sťažujú na reklamy áno, sú zlé a veľa, ale čo očakávate, že hra je zadarmo. tak prestaň plakať a užívaj si to.
Hra je veľmi zábavná. Ale nesúhlasím s tým, aby dizajnéri softvéru mali postavu sediac v dosahu blízko cieľov. Nepropagovať návyky bezpečnej streľby.
शूटिंग वर्ल्ड - गन फायर खेलकूद rtg
NO MO 5 STARS Beriem ich späť po niekoľkých mesiacoch hrania hry „USED TO BE A FANTASTIC“.- AKTUALIZÁCIA 14.8.2019 ČO SA STALO Keď som dosiahol úroveň 433... neprišli žiadne nové ciele, potom pridali toto hlúpe dievča na rozptýlenie. Ale HRA SA NIKDY NEMENILA. STÁLE OPAKUJE ROVNAKÉ OLE HRY AJ PO DOSIAHNUTÍ VYSOKÉHO Skóre. Čo dáva! AKTUALIZÁCIA: táto hra je teraz na hovno.
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Älypelit gvys
Fajn strielacka
Táto hra je skvelá. Hrateľnosť je dobrá, jedinečné úrovne. ešte to nie je veľmi náročné.. ale mám pocit, že sa to blíži. celkovo skvelý spôsob, ako stráviť čas. ešte lepšie nepovinné dodáva
dobrá zábavná hra. plynie čas. príliš veľa reklám to kazí. inak by to bolo 5*
Práve som začal hrať. Vyzerá to tak, že si užijem veľa zábavy! Úroveň 43 v hre... príliš veľa reklám. Musí to ísť.
gd hra, ale nie s reklamami Ja to odinštalovanie škoda nemôže hrať hodinky alebo čokoľvek, bez POXY reklám Nowdays
na úrovni 288, keď dosiahnem 60 bodov, zastaví sa a dá mi iba jednu hviezdičku a stále mi zostávajú kolá. Prosím opraviť
Množstvo inzerátov je smiešne. Pomocou brány firewall ich však môžete zablokovať. Hra je zo začiatku celkom zábavná, no po 30 úrovniach nastáva nuda. Netušíte, ako funguje bodovanie, čo robia peniaze, či dokonca ako získať nové zbrane. Grafika je veľmi dobrá, ale hra sa mi nehýbe dostatočne rýchlo. Naozaj hanba.
Skvelá hra a vždy veľmi presná
Je to dobrá hra, ale mala by tam byť poriadna streľba
Naozaj si túto aplikáciu užite. Musím povedať len jednu negatívnu vec. Ako niekoho, koho baví strieľať. A viem, že toto je len hra. Ale nemali by ste mať osobu, ktorá by tancovala pred terčom. Ľudia nepatria za palebnú čiaru. Je to proti základnej bezpečnosti strelných zbraní.
Áno, je to určite veľmi dobrá skúsenosť a dobrá prax Hranie ma veľmi baví, aj keď viem, že je to čoraz ťažšie, je to pre mňa výzva namiesto pre ženu, nemôžete mať aj muža, ktorý by ste mohli hrať názor ale zatiaľ to ide dobre ale je to náročná hra ale úplne super vďaka
Shooting World - Gun Fire ખેલ કૂદ emd
Streľba môže byť trochu nervózna a úrovne sa začnú opakovať okolo úrovne 100. Dostatočne zábavného rozptýlenia až do konca.
Milujte túto hru. Brilantná streľba a pestrá zbierka zbraní. Scenáre sa dosť menia, aby to zostalo zaujímavé. Jediná vec, ktorá sa mi nepáči, je mať ženu, z ktorej sa dá strieľať. Áno, to. Naozaj hrozná predstava.
Jednoduché snímanie 🔫 ITIS Jedna z najlepších hier vôbec 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Dobre, bolo to v poriadku, kým ste na mňa nevyhodili vyskakovacie okno s textom, že ak sa mi hra páči, ohodnoťte nás.Nechcel som vyjadrovať názor na niečo, na čo som nemal žiadny názor! Skúsil som to teda ukončiť a ohodnotiť neskôr! Nie je tu však žiadne „X“ ani žiadne tlačidlo na zatvorenie! Musel som to násilne zavrieť a potom reštartovať! Nebolo to také zábavné pokračovať v tom, pretože to nebolo prvýkrát, čo mi to urobilo! Je vaše hodnotenie nepovinné alebo dráždivo tlačené (nútené) neustále sa opakujúcimi pokusmi 4, 1 hviezdička?!
Shooting World – Gun Fire Sportsspill fvnx
Shooting World - Gun Fire სპორტი hwnx
Veľmi pekná aplikácia pre telefón s Androidom na telefóne a hra je veľmi dobrá a pekná pre deti a starších ľudí a ženy na hranie s touto aplikáciou, je veľmi užitočná pre ľudí, ktorí sa o túto hru zaujímajú a zvyšuje to vašu základňu a zameranie a sústredenie sa na hru a neuveriteľne zvyšuje vašu vytrvalosť pre študentov, aby sa v každodennom živote sústredili na štúdium a tiež to pomáha robiť rôzne veci v našom živote, ďakujem, že ste to priniesli, som rád, že máte túto krásnu aplikáciu
Ok, super.
Skvela hra na strelbu.
Vôbec nie zlé. zatiaľ trochu ľahké. ale len to začalo. ovládanie sa zdá jednoduché a plynulé. dobrá zvuková a vizuálna kvalita. Skvelá práca
Mal som rovnaký problém na úrovni 433 a nič viac. Naozaj sa mi tá hra páči, každý má dnes reklamy, aspoň títo chlapci ich držia nakrátko, nemusíte pri nich sedieť. Stojí za to hrať zadarmo. Máte nejaké nápady, ako to opraviť alebo hrať cez zmrazenie úrovne 433?
Nedovoľte mi hrať hru , len sa načítava navždy , dovoľte mi dostať sa na lv 15 a prestať , opravte prosím , hranie sa mi páčilo a dal by som tomu 5 hviezdičiek
táto hra by sa mala volať ADS MANIA jeez tak otravná odinštalovaná po 50. úrovni už to nevydržala reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy reklamy na čo myslia vývojári, vytvorili hru tak, aby otravovala hráčov .. c ya
Jednoduchá hra. dobre . Baví ma. Dávajú príliš veľa reklám.
ťažko sa pozerať cez prsty, aby ste videli cieľ. operácia jedným prstom nie je najlepšia reakcia.
Aj keď je hra skvelá, budete podvádzaní. Na konci každého bonusového kola vám dáva možnosť kliknúť na video a znásobiť tak svoju výhru 4. Vždy sa zobrazí „Skúsiť znova neskôr“. Videá sa nikdy neprehrajú a nemáte možnosť znovu prehrať bonusové kolo. Ale reklamy určite fungujú medzi každou úrovňou. Typickí programátori
príliš veľa reklám, vyberiete úroveň, pozriete si reklamu, kliknete na puzdro, pozriete reklamu, keď reklama skončí, pozriete si ďalšiu reklamu, dokončíte lvl, pozriete si ďalšiu reklamu... S pridaním brokovníc by som vašej hre dal 5 hviezdičky, ale kvôli reklame dávam iba 1 hviezdičku a túto hru odstraňujem
Dôkladne si hru užil. Dosiahol svoj koniec č. 433 niečo s množstvom bodov. Láskavo predstavte ďalšie výzvy a namiesto nazbieraných dolárových bodov dajte peniaze alebo ceny. Vďaka. Hra bola dobrá a nebolo v nej nič ťažké strieľať. Neprišiel som s výzvou, ktorú by som nezvládol a nedokázal som ju zvládnuť. Ďakujem, veľa šťastia.
Vaša hra je veľmi frustrujúca. Prinútite objekty pohybovať sa veľmi rýchlo a potom pred objekty umiestnite znak „nestrieľajte“, čím sa ešte viac komplikuje zasiahnutie objektov. Netrénujem, aby som bol ostrý strelec, len som si myslel, hej, príjemná strieľačka. NESPRÁVNE!
Výborná hra. Som hrdý, že hrám takú peknú hru. Ale hru je možné vylepšiť, aby ste vybrali cieľ.
Najprv som si myslel, že konečne dobrá strieľačka...ako sa dostávate na vyššie úrovne, hra vám zablokuje zbraň, keď dosiahnete príliš vysoké skóre. Mal som veľmi vysoký počet mincí a šperkov, ale nemohol som ich použiť na vylepšenie svojich zbraní, pretože náklady na vylepšenie sa zdvojnásobili pre každú uvedenú zbraň. Zamrzelo ma, že je to skôr úloha ako hra....mažem to. Keby ste boli múdri, vôbec by ste sa neobťažovali si to stiahnuť.
Dobrá hra však. Až na úroveň 27 a počítal 37 inzerátov. odinštalovaný
Bola by to skvelá hra, ale pre nadmerné množstvo reklám je 1 vďaka reklamám veľkorysá
Milujem túto hru, pretože mi pomáha s mojím duševným zdravím.
Milujem tieto hry, ale nie veľa reklám na tieto hry
Prečo toľko reklamy? veľmi dráždivá vec po každej úrovni. herná úroveň tiež rovnakého typu, môže zlepšiť zážitok z pridávania novej scény na viacerých miestach atď.
Je to v poriadku. Nič zvláštne. Ste unavení z reklám? Zapnite režim v lietadle.
Opakuje sa, ale pri postupe sú niektoré náročné etapy. dobré, keď chcete stratiť čas
Neznášam, ako atraktívna mladá žena tancuje a skáče pred terčom a vy sa snažíte vyhnúť jej zásahu. Mysoginistické a objektivizujúce. Streľba je zábavná a dal by som jej 5/5, keby to nebolo pre ten strašný kostnatý, pubertálny element. Strieľať nevinných ľudí, čo i len omylom, pre mňa nie je zábavné ani vtipné.