Post by telmobertanigh on Feb 25, 2022 9:51:55 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nightmares from the Deep™: Davy Jones ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nightmares from the Deep™: Davy Jones IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор монети ▞▞▞
▞▞▞ Nightmares from the Deep™: Davy Jones 2022 version ▞▞▞
Дори не ми позволява да го изтегля 😡
Изглежда наистина добра игра от пробната игра, но никоя игра не струва $5,00!! Намалете цената с няколко долара и ще го купя.
Чудесно, докато не платих за играта, тъй като сега намекът няма да работи и сега остана на черен екран и не мога да направя нищо
Чудесно е
Страхотно преживяване
Art of War: Legions 전략 lgnp
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Aventura quyv
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Phiêu lưu vql
Бутонът за подсказка няма да работи
Бутонът за съвет спря да работи, не може да продължи нито да поправя, нито да ми възстанови парите, тъй като не съм доволен.
Екранът става черен и играта просто спира веднага след нивото на вещицата. Иска ми се да мога да си върна своите $5.00.
Преглед на изискванията в играта получава само 1 звезда
Скрит обект, засега добре.
Бутонът за подсказка не работи. Поправете го моля. Платих за играта, така че направете необходимото
има невероятен контролен пъзел, страхотни са в играта, насладете се на играта с дупки и много гниди, историята на играта на ужасите е v. хубава като играта твърде много
Беше страхотно.... докато не трябва да платите 5 шибани долара tf
Обичам, че е трудно да оставяш добра графика
Абсолютно обичам приключенските игри за бягство, но не мога да търпя, когато не са безплатни или да дам опция за намиране и събиране на определени предмети, за да отключите пълната версия и когато го направите, все още се очаква да го купите, защото отключва само опцията да го купите .. ако имах парите, щях да го направя на първо място, когато ми даде optikn, когато го изтеглих.
Бъркане
Пълно действие
Много забавно
Забавно и забавно. Много по-добре от други игри, където трябва да харчите всякакви пари и да играете игри със скъпоценни камъни всеки път, когато трябва да получите нещо.
Трудно щракване
Засега добре
Купих пълната версия и бутонът за подсказка спря да работи
Добра игра като нивата, които са сложили на добри мозъчни закачки.
доста бавно засега
Хгнг
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Seikkailu ikz
Платили сте за игра и бутонът за подсказка няма да се презареди напълно... всичко, което е необходимо, е да заседнете на едно място и играта приключи. Виждам, че има няколко човека с този проблем!!
Добра игра, но бутонът за замръзна подсказка без други действия за предприемане. Бих искал да завърша играта беше страхотна до този момент.
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Piedzīvojumu spēles hkh
Почти до края и всичко изчезна, което трябва да завърша играта..... Моля, поправете или ми върнете парите
Глупаво скучно
Току-що започнато ще се върне по-късно
Дотук добре!
Кошмари Дейви Джоунс