Post by telmobertanigh on Feb 25, 2022 9:48:51 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מפתחות תקלות בצ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
משחק קשה אני לא יכול לשדרג את כלי המטבח שלי כסף אני לא יכול לקנות בגדים למטבח בבקשה יותר כסף במודעות
מאוד איטי בטעינה. ניתן לשחק מאוד פשוט לוקח זמן רב לטעון. לא שיחקתי בו יותר מחמש דקות השתעממתי בהמתנה לטעינתו
אני אוהב את זה!!!!!! יוצא לי לקשט, לחווה, להגיש מתכונים ועוד זה מדהים
לא נורא שיכולתי לתת לזה 5 כוכבים אבל אתה חייב להיות מסוגל לעזור לשכנים שלך לעשות יותר ממה שאתה עושה. המכשיר יקר מדי ואתה לא באמת מרוויח כסף מהסוג הזה וניתן לעשות הרבה יותר כדי לשפר את המשחק
Star Chef 2: Restaurant Game Simulacije zbje
זה נראה כאילו זה היה משחק טוב אבל זה המשיך לקפוא. סגרתי אפליקציה והרגתי אותה, הסרתי והתקנתי מחדש אבל היא נפתחת ואני לא יכול לעשות כלום. מתסכל מאוד, אני מנסה ללחוץ על השולחן כדי לשרת את האורח, באחת מתחנות השף או בכל מקום באמת רק כדי לנסות לגרום לזה לעשות משהו אבל לא מצליח. אז הסרתי את זה שוב.
הזמנות נוספות ממשיכות להגיע ככל שאני עולה ברמה. זה יהיה רעיון טוב לאפשר שדרוג מוקדם יותר על ידי הענקת תגמולים נוספים לאחר כל השלמת רמה מוצלחת.
Trendy Fashion Styles Dress Up 캐주얼 게임 jki
משחק מאתגר ללא ספק עם כל ההזמנות שיש להשלים ואנשים לשרת, אבל יש לו גם את הקטעים המהנים שלו, במיוחד תכונת הסיבוב בגלגל.
האפליקציה הזו טובה ופחות אירועים. אפליקציית עדכון אינה שימושית
אני אוהב את המשחק הזה. כל כך הרבה יותר טוב מהשף הישן של סטאר. גרפיקה מעולה. תכונות רבות. עדכונים מעניינים מהמשחק האחרון. אחוזת סלבריטאים, רציף, אקדמיה, מאסטרים, צוות, שידות ועוד הרבה יותר אני ממליץ לכולם לשחק במשחק הזה.
משחק נחמד מאוד לשחק. אבל חייבת להיות לו אפשרות להפעיל מחדש את המשחק אם שחקן כלשהו רוצה. אני רוצה להפעיל מחדש את המשחק כפי ששיחקתי בו מזמן.
משחק נחמד אבל הרבה פעמים אין לנו אבל כל דבר רק בגלל שאין לנו מטבעות ספיציאנטים וטבלים רבים אנחנו לא מגישים אוכל רק בגלל שאין לנו מזומנים...הפעם מרגישים חרא...מעל הכל המשחק טוב
זה ממש מגניב, עכשיו אני אפילו יכול לקבוע את מחיר המנות שלי. זו אופציה ממש נחמדה. תודה לך שף כוכב שנתת את האפשרות הזו.
הראשון יותר טוב
זמני הבישול המיוחל במיוחד בשלבי ההתחלה פלוס המורכבות מתחילים לגרום למשחק לגרור ואני מאבד עניין. ועם זמני בישול ארוכים פירושו המתנה ארוכה כדי להשיג כסף. להחזיק חנות וגינה זה מבלבל. אני באמת מנסה אבל אני לא יודע
אני אוהב את המשחק אבל לוקח הרבה זמן להשיג ציוד חדש, זה לוקח הרבה זמן לגייס את הכסף ואז יש לך שולחנות שיושבים שם ומחכים על אוכל שאתה לא יכול לבשל כי אין לך את הציוד הזה.
אני אוהב לשחק את המשחק, עם זאת לוקח כל כך הרבה זמן לשדרג את הציוד/חלק מהאוכל והרכוש. בסך הכל המשחק מהנה..
נותן כוכב אחד כי אחרי שאתה התעקש להשתדרג אני אפילו לא יכול לחזור ... גבר אהבתי את המשחק הזה ... ותודה רבה
יפה
עם נעילה באופק והצורך להישאר בבית הוא אפשרות אמיתית שכוכב שף 2 יהיה שימושי עבורי. אני ממש משתעמם בקלות והדמיית הבישול הזו תאפשר לי לבדר את עצמי
אחד ממשחקי סימולציית הבישול הטובים ביותר ששיחקתי. עיצוב ברמה הוא על הנקודה ויצירתי מאוד. בועות המחשבה הן מגע נחמד מאוד.
בבקשה צמצם את הזמן של כל מכשירי החשמל ודברים אחרים שמכינים כלים בשעה אחת זה כל כך פתטי.. אתה יכול להגדיל מיליון ציורים על ידי צמצום זמן הכנת הכלים.
המשחק לא ייטען
חוויה גרועה מאוד להישדד על ידי חנות Google Play. חויב אך מעולם לא קיבל את ההטבות במשחק. אני עובר לתפוח כי כולכם גנבים. לא יחזיר את הכסף שלי. כל כך חבל כי הוצאתי המון כסף על המשחק הזה כי אהבתי אותו אבל לא יותר!!!!!
לשחק Star Chef 2 הוא חוויה בפני עצמה. הרפתקה מהנה שמתגמלת ומספקת כאחד. כל רמה מעלה מקרבת אותך לעוד שדרוגים ולתגמולים נוספים. זה כל כך מרגש! (חיוך)
משחק מעולה אבל אתם יכולים לעשות אופציה שאני יכולה לחבר בין זה למחשב בלי פייסבוק כי אין לי פייסבוק
עדיף היה אם יורידו את מחירי המכונות כי זה יקר מדי
זה ממכר אבל גם איטי להתקדם במשחק..בהחלט כיף
אחת התקופות הטובות ביותר ששיחקתי במשחק נייד. משחק הדמיית בישול הוא רק הסגנון שלי. אוהב את האפשרויות השונות לעיצוב מסעדה במשחק
המשחק שלי לא נטען
מתסכל מכדי להרוויח מטבעות כדי לקבל את התחנות שאתה צריך. זה כאילו מכריחים אותך להוציא כסף. התחיל משחק טוב אבל אז האמור לעיל התברר וברור.
אף פעם לא נחמד לא
Star Chef 2: Restaurant Game シミュレーション dtiy
המשחק הזה מדהים, אבל זה לא הוגן שאני מפסיד במשחק בגלל ניתוק כביכול. אני ממש ליד ה-wifi שלי. תצטרך לתקן את זה
רעיון משחק נהדר אבל אני לא אוציא עליו כסף עד שהם יפתרו את הבעיה עם אי היכולת לזרוק הזמנות שאינך יכול לתקן מכיוון שעדיין אין לך את הציוד הזה. יש לי 10 מתוך 12 שולחנות קשורים לאנשים שרוצים פריטים ממכונות שעדיין אין לי... אני אמור להיות מסוגל לזרוק את ההזמנות האלה לאשפה... צריך זמן להרחיב ולהגדיל גם אזור אחר... לא לָחוּשׁ...
אז התכוונתי לתת למשחק הזה 4 כוכבים אבל הגעתי לחשוב על זה. אז אני נותן לזה 3 כוכבים. אני כן נהנה לשחק את המשחק הזה והוא גוזל הרבה מזמן ההשבתה שלי. אבל שמתי לב לאחרונה שהוא זקוק להרבה עדכונים שתופסים הרבה מהאחסון הזמין שיש לי בטלפון. אז בסופו של דבר אני מוחק תמונות וסרטונים מהטלפון שלי או לא מעדכן בכלל. כן אני יכול לשחק ב-FB אבל זה תמיד כמו לעדכן את אפליקציית המשחק שלך כדי לשחק. זה גם חוסם הרבה ב-FB וקופא שם.
אני אוהב לשחק את המשחק הזה!!! זה הציון הכי טוב שאני נותן כי שום דבר אינו פגום.
אני נהנה לשחק אבל זמני הבישול לוקחים זמן רב, הלוואי והיו עוד דרכים להרוויח כסף וחיזוקים שיעזרו ליותר.
המשחק הכי טוב..אבל מתישהו כשאני קונה בסופר הוא כבר חותך לי את הדלי אבל כשאני רוצה לבשל...אין מרכיבים
צריך להיות כפתור דילוג להדרכה הארוכה שלך. די לא אהב את זה בגלל שלא היה את זה ב-15 הדקות הראשונות. ולמשחק יש מעבר איטי מאוד של אפשרויות וגם גרירת פריטים איטית מאוד. בבקשה תיקנו את זה וגם לקנות זרעים זה לא שווה את זה? כאילו אתה צריך לחכות ל-lvl 49? זה מטורף. אולי סביב Lvl 20 יהיה נהדר
הוצאתי $4.99 על מיוחד עבור דולר ירוק ומעולם לא קיבלתי את אפליקציית bucksCash שלי: הוצאת $4.99 ב-Google.copy של ההוכחה שלי מההודעה שנשלחה לטלפון שלי. דולר ירוק עם תוספת של 175 דולר. יש לי את ההוכחה בסדר הטלפון שלי מהכרטיס שלי.. עבר זמן מה אני רק צריך לוודא להזמין פעם בחודש ולא יותר אולי זה יותר קל לעקוב אחרי תודה
המשחק היה כל כך נחמד ועלות המכונות כל כך גבוהה. הלקוחות מבקשים פריטים חדשים אבל הכסף והמקסימום פחות
Star Chef 2: Juego culinario Simulación vzp
קשה מדי לעלות רמה, ויקר מדי להתקדם..משחק ללא מוצא.
לא מצליח לעדכן את המשחק הזה ;(
בבקשה תשאלו מתי אנחנו עומדים להוציא כסף כי לפעמים אנחנו מקישים כדי לזוז ובטעות זה מקיש על הקרקע ואיכשהו זה בתשלום. בבקשה האם אתה יכול להחזיר את מטבע המשחק שלי 7000 שהוצאתי בחצר האחורית, אני באמת צריך כסף מכיוון שאני אוסף אותו למפעל בבקשה אני אוהב את המשחק הזה האם אתה יכול בבקשה להחזיר את הכסף הזה🙏. תודה לך
לאחר פתיחת הקייטרינג, מדוע לא מראה את הצד הראשון לבנייתו
משחקים אף פעם לא יכולים להיות מהנים, אם התכונות לא מעניינות. אבל זה לא כך עם כוכב שף 2.. כל תכונה כאן ממש כיף להסתדר איתה
Star Chef 2: Jogo de Cozinhar Simulação fza