Post by telmobertanigh on Feb 25, 2022 9:45:54 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hybrid Animals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hybrid Animals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Hybrid Animals 2022 version ▞▞▞
Одного разу я грав у ритмічну гру в жорсткому режимі, я виграв, але мені знадобилося 20 спроб або щось, і нагородою був рожевий бонсай. Я був дуже щасливий, тому взяв бонсай назад до свого дому, але раптом мене вигнали з гри, і мій бонсай зник, я був у такому стресі, тому повернувся до твіту та перевірив жорсткий режим на рожевий бонсай. нагорода зникла! будь ласка, виправте це, і все ще є багато збоїв у цій грі. Не зрозумійте мене неправильно, я люблю цю гру 5 зірок, якщо виправлено.
Хоча мені подобається новий макет карти та опція спільноти, я ненавиджу, що були додані лутбокси та постійна реклама. З монетами і магазинами все гаразд, але я хотів би, щоб вони не займали місце в інвентарі.
Гра була чудовою протягом перших кількох місяців, а потім раптом учора всі мої речі зникли, у мене було три збережені ігри, і залишилася лише одна, але навіть ця не завантажується належним чином або дає мені подивитися, що є в моєму інвентарі чи що в ньому мої будинки. Мені знадобилося так багато часу, щоб отримати все це і все задарма. Моєму синові 9 років, і він дуже засмучений. Я більше ніколи не буду грати зараз. Я не буду проходити через все це, а потім несподівано розчаруюся. Але крім цього гра була чудовою. Шкода.
Чесно кажучи, мені подобалася ця гра, поки я не зміг підключитися до онлайн-ігор, але я спробував перевстановити, і вона просто скинула мій прогрес після того, як я щойно купив дорогоцінні камені, будь ласка, виправте це якомога швидше, тому що я просто витратив свої гроші.
Hybrid Animals ማስመሰል pydc
Круто!!!
Вам є до чого іти не змарнуйте свій шанс.
Це найкраща гра, яку я коли-небудь відчував. Я був 114 рівня. І мені стало дуже сумно з дурної причини, якщо ви так думаєте. Я хотів дивитися додавання. У мене було понад 20 000 і кілька. І я продовжував об’єднуватися та залучати нових монстрів у друзі. Спочатку солдат, який зламав спину, був моїм другом, але він застряг у карті Я забув дозволити йому піти зі мною додому І мені стало сумно. І ті 3 чи 4 монстри, які є моїми друзями. Помер. Я не був хорошим захисником. І я помер, втративши все
Мені потрібно лише кілька слів, щоб описати цю гру... Найкраща існуюча гра😨 Ось і все.
Занадто багато вимушеної реклами занадто часто. Крута концепція та проста весела механіка
Ця гра часом дійсно весела та розслаблююча, і це фантастично, що ми можемо дивитися рекламу, щоб отримати «преміальну» валюту. Мені подобається, як ми можемо вибирати, як виглядатиме наш гравець на основі нашого гібрида, і мені подобається відвідувати сервери мого друга. Єдина моя скарга полягає в тому, що мені не подобається, як вони продовжують збільшувати вартість дорогоцінних виробів у магазині, але це досить незначно, оскільки ви можете відмовитися від телепортів, музичних скриньок та інших тварин. Я рекомендую цю гру. 👍🌟🌟🌟🌟🌟
Мені дуже сподобалося грати в цю гру до вчорашнього дня, тому що мій світ став збоєм і речі починають зникати з мого улюбленого світу 😰😰 і я втратив багато скам’янілостей, які збирав останні кілька тижнів, а також втратив 2 стародавні кістки, що дуже рідко 😭😭😭 і багато меблів, тому, будь ласка, виправте це, я був би дуже вдячний за це. ніж ви
Гарно, але це дуже важко приєднатися один до одного. Будь ласка, виправте помилку, щоб приєднатися один до одного гравця та додайте приєднання офлайн
Творці цієї гри Просто послухайте цю скаргу, я не люблю, коли я оновлюю і виконую квест шиндо, тоді приходять монстри 3000 рівня і вбивають мене
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Перші кілька днів у мене це було цікаво, але через деякий час я зробив усе, що можна було зробити, і мені стало нудно. Є невеликі проблеми. Наприклад, як дратує спливаюче вікно, яке з’являється щоразу, коли ви піднімаєтеся на рівень, і як ви не можете отримати дорогоцінні камені, не використовуючи реальні гроші. Я також зіткнувся з кількома збоями, наприклад, мій гібрид йде поруч, куди я кажу йому, а не туди, а іноді інші гібриди стають невидимими, коли нападають на мене. Я б дав поради, щоб допомогти, якби у мене було більше місця для введення. (Дійсно шкода.)
Забагато реклами зараз неможливо відтворити, я розумію, що має бути якась реклама, але більшу частину часу я витрачаю на перегляд реклами замість того, щоб грати, вони повинні або показувати менше реклами, або робити так, щоб реклама приносила винагороду, а не переривала вашу гру щохвилини
Це може бути чудово, зараз трохи не вистачає вмісту. Сподіваюся, незабаром гра буде розширена, я отримав задоволення від початку, але тепер нікуди подітися! Мультіплеєр був би веселим, але не без більшого прогресу в грі.
Гибрид животные Симуляторы ijhj
Мій досвід ПРЕКРАСНИЙ!!! ♥️ Хоча це добре, але гра потребує все більше і більше ігрової рамки та аксесуарів. Можливо, в майбутньому я хочу з нетерпінням чекати нового досвіду в грі, щоб я міг дати більш задовільний огляд! 🙏🥺 Оновіть нові функції! Скіни! Персонажі! І ще багато чого з нетерпінням чекати! 😊😊😊😘🥰
Це чудово, але я сумую за старою картою та NPC
Зробіть істоту "Слизь", щоб його можна було скрестити
Ця гра має великий потенціал. Зараз у неї можна грати лише з двох основних причин – жахливий інтерфейс та рекламний спам. Зменшіть рекламу та додайте різні ракурси камери, а керування типом джойстика зробить цю гру з відкритим світом дуже приємною. Іншими пропозиціями було б додати деградацію спорядження, міні-карту, поширити міста далі один від одного, але схоже, що подібні речі відбуваються.
Мені це не подобається, тому що я грав у гру і оновив атаку Емі до 30 рівня, тому тепер я можу використовувати свій спеціальний меч, і я зробив це, потім я виходжу з гри, а потім вимикаю свій мобільний телефон, тому що зараз пора їсти, я йду повернутися до мого телефону, потім повернути його на прогрес не було ЗБЕРЕЖЕНО!!!!!!!! ЧОМУ? Я ПРОСТО ВИМКНУВ ТЕЛЕФОН, ТО ЦЕ СТАЛОСЬ, БУДЬ-ЛАСЬ, ВИРІКУЙТЕ ЦЕ, ЯКЩО НЕ ПРОЩАЙТЕСЬ ЗІ СВІТОМ
Clone Armies: Battle Game Aksiyon gle
I HATE GAME GUY, ви можете видалити неможливий режим
Гра мені сподобалася тим, що там можна робити різних тварин мутантів.
Добре та весело грати. Я також повідомляю про помилку, яка полягає в тому, що якщо я зможу створити titanuim pick axe, мій планшет замерз, а також сервер для кількох гравців, він зламався!
Hybrid Animals સિમ્યુલેશન kjj
Це фантастична гра, вона така ДОБРА! Я не сподіваюся, що у відкритому світі виживання ви можете виконувати квести, будувати будинки, битися, заводити друзів, як це так приголомшливо І! У ньому є багатокористувацький режим. Я грав у нього з друзями... Якщо вам нудно, спробуйте цю гру, я дуже рекомендую цю гру! Сподіваюся, вам сподобається! До побачення!
Це не передають просто такими словами
Мені подобається ця гра, але єдина проблема полягає в тому, що багатокористувацький режим онлайн не був виправлений протягом місяця чи року, але, будь ласка, ви можете виправити, що грати в поодинці не весело в 2020 році через блокування
Це дуже хороша гра, у мене є лише одна проблема, яка порушує гру. На мобільному пристрої, як тільки ви досягнете рівня приблизно до 70 і вище, світ починає мати надзвичайні проблеми з затримкою до того місця, де ви навіть не можете рухатися. Навіть якщо ви перезапустите його, не працює і все ще відстає.
граю з друзями і створюю ферму клас (-_-) /I\ /\
Просто 3 зірки, тому що, коли я вперше завантажую цю гру, це було найкраще, тоді я намагаюся грати зі своїм другом, але вона не завжди каже, будь ласка, перевірте ваш зв’язок або іноді каже, будь ласка, перевірте свою мережу.... І після цього Я намагаюся грати в іншу багатокористувацьку гру, яка завжди виходить з ладу, але я все ще можу грати зі своїм другом, тоді як ця гра завжди вилітає, ця гра не виходить з ладу, але так важко зв'язатися з другом 🙄
Чудова гра. Я помітив лише одну проблему: приблизно 45 хвилин в одиночній грі я досліджував і вбивав, і один «спеціальний», який я використовував, коштував 6 речей мани, але вам довелося чекати до 7 мани, щоб використовувати його. Тож я досяг приблизно 55 рівня, і я боровся з гібридом рівня 100 (з повним списком чудових предметів, дійсно далеко від дому), і він досяг 6 мани, але мені довелося чекати до 7 мани, і це мене вбило з ворог лише на відстані 1 спеціальної атаки. Вибачте за історію, але ось так