(Android/iOS) Legend of the Skyfish koduoja neribotą brangakmenių skaičių
Feb 25, 2022 9:42:48 GMT 10
Post by telmobertanigh on Feb 25, 2022 9:42:48 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of the Skyfish IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja neribotą brangakmenių skaičių ▞▞▞
▞▞▞ Legend of the Skyfish 2022 version ▞▞▞
Žaisdamas telefone be valdiklio, visiškai negaliu bendrauti su žaidimu. Nėra valdymo pamokų ar schemų, ir aš net negaliu priversti veikėjo judėti pačioje pirmoje zonoje. Pamiršk tai.
Galiu pradėti 01 lygio, bet aš neturiu per charakterio kontrolę. Žaidimas atrodo gražiai. Aš norėčiau, galėčiau jį žaisti.
Nuobodu...pašalinta!
Žaidimo fiksuoto
Žaidimų parduotuvė jo neatsisiunčia!!!!!!!!!!
Tai yra nuostabu
Žaidimas vėluoja.
Puikūs vaizdai, gera žaidimo koncepcija. Įgyvendinimui reikia šiek tiek šlifavimo. Žaisti per „Nvidia Shield“ „Android“ televizorių ir taikymas į liniją buvo šiek tiek keistas / mikčiojamas naudojant valdiklį. Be to, garsas traška gana stipriai. Aš to nepatyriau savo „Note 7“, garsas buvo geras, o perdavimas buvo tikslesnis, tikriausiai dėl to, kad tai buvo jutikliniai valdikliai. Jei skydo problemos būtų išspręstos, neturėčiau problemų skirti 5 žvaigždutes.
Valdikliai neveikia Negaliu perkelti veikėjo.
Retai peržiūriu programas. Kiti tai pasakė, aš pasakysiu: valdikliai yra netvarkingi. Turite tikrai solidžią žaidimo kilpą, primenančią pasaulinius galvosūkius „Link's Awakening“ su kai kuriais tvarkingais aha! akimirkos. Tada visa tai pavirsta varginančiu slogu, naudojant švelnų pudingo valdymą. Pridėkite prie žvejybos linijos jautrumo parinkčių ir paverskite ją prisegti prie prioritetinių objektų kelių laipsnių kampu, taip pat išbandykite d-pad mastelio keitimą, dėl kurio aš nenuvilkčiau piršto nuo ekrano, kai paimdamas kampus.
Labai įdomus žaidimas. Myliu kūrinių ir gameplay. Vienintelė problema yra per trumpas, aš tiesiog patiko, tada žaidimas baigtas.
Žaidimas puikiai atrodo kaip piešinys, muzika atitinka lygius, o sfx yra įprasta kaina. Kiekviename lygyje įdiegta nauja mechanika daro jį sudėtingą ir įdomų, pradedant blogiukų žudymu ir jungiklių paspaudimu iki laiko ir spalvotų jungiklių bei kovos su priešais ir jungikliais. Jo palyginimas su Zelda yra tik žaidimo iš viršaus į apačią ir knygyno aspektas, o ne tyrinėjimas, nes jis yra gana paprastas ir pagrįstas lygiu nei atviras pasaulis, tačiau jis puikiai tinka su tuo ir reikalauja įgūdžių perduoti ar net įgyti daiktų / ginklų / šarvų. Vienintelis mano nuoskaudas yra tai, kad kartais jis buvo šiek tiek lėtas, bet galiausiai vėl atsigavo ir netrukus baigėsi... Jo 3 pasauliai po 12 lygių ir 3 boso mūšiai, iš viso 45, bet vis tiek jautėsi šiek tiek trumpas. Puiki istorija, net jei ji yra jūsų mintyse, nes ji labiau paremta žaidimu nei istorija, bet skatina jus į priekį. Puikus žaidimas ir rekomenduoju pirkti
Puikus žaidimas, nuostabi koncepcija, bet VALDYMAS!!!PLS, jei kuriate žaidimus, padarykite valdiklį, kuris gali būti tinkamai naudojamas, nepanašų į tame žaidime esančius valdiklius
Legend of the Skyfish சாகசம் mpu
Įdomus žaidimas, bet tam reikia valdiklio. Tikrai. Iš viso nėra jutiklinio ekrano valdiklių. Puikiai veikia su mano Bluetooth valdikliu žaidimo režimu.
Šis žaidimas turi įdomią koncepciją ir puikų meną. Bet tge valdikliai mane tiesiog žudo. Dėl to nustojau žaisti po 3 lygio. Dar kartą atsisiųsiu po mėnesio, kad pamatytumėte, ar jis patobulintas. Tikiuosi, kad bus galimybė užrakinti vairasvirtes, nes aš asmeniškai braukiu gana toli nuo vairasvirtės, kad būtų didesnis tikslumas, tačiau kadangi vairasvirtė seka mano pirštą, tai tikrai sunku tiksliai judėti.
Puikus zaidimas. Priklausomybę. Buvo beveik atbaido ataskaitų blogo valdymo, bet rado valdikliai puikus. Žaidimas yra įdomus, bet lengva žaisti.
Patiko! Labai šaunus ir įtraukiantis žaidimas, o garso takelis tiesiog nuostabus!
Valdymas yra šuniškas, kodėl juda pirštu, o ne įstrigo vietoje
Judėjimui naudojama vairasvirtė yra tokia jautri ir tolsta ištiesiant...padarykite vairasvirtę stabilią...ačiū
Senosios „Zelda“ serijos nostalgija. Nuostabi grafika, garsas, valdikliai ir istorija. REIKIA SAUGOTI DEBESIS!!!!
Puikus mažas žaidimas, valdikliai galėtų būti šiek tiek geresni, o pasiekimai būtų puikus priedas, kitaip tikrai mėgautumėtės žaidimu
Beždžionė galėtų išspręsti šiuos galvosūkius. Tikėjausi kažko panašesnio į 2d Zelda su tyrinėjimais ir požemiais. Vietoj to, tai daugybė linijinių lygių, kurių galvosūkiai yra tokie apgailėtinai lengvi, kad net nesu tikras, kad „galvosūkiai“ yra tinkamas žodis jiems apibūdinti.
geras gameplay, jo dėlionės ir veiksmo, linksmas. ačiū DEVS
Visiškai nuostabu
Neveikia pixel 2 / Android p, manoma, kad turiu prijungtą valdiklį. Nėra galimybių keisti.
Nuostabu!!
Legend of the Skyfish Petualangan rly
Angry Birds Match 3 퍼즐 qyan
MC negali judėti kaip sustingęs, valdymo ekranas nepasirodo.
Kontrolė imtis šiek tiek priprasti prie, kaip per lengva nei kontrolės. Išskyrus, kad tai yra puikus žaidimas iki šiol. Nice siužeto, ir gera grafika.
Man tiesiog patinka šis žaidimas. Esu didžiulis senosios mokyklos žaidimų gerbėjas, tačiau šiuolaikinių retro žaidimų nėra iki Skyfish. Jei kada nors žaidėte zeldas awakening naudodami ninetendo ds ir negalėjote to gauti, išbandykite tai. Žaidžiu tik savaitę, bet negaliu nustoti žaisti internete ir žaisti dar vieną lygį. Tiesiog pabandyk tai. Pasakyk, kad tai nėra gerai. Kūrėjas, sugrąžinote mano tikėjimą mobiliaisiais žaidimais, labai ačiū 😃
tai veikia dabar! Ir kontrolė yra gana gera negaunu, kodėl kiti skundžiasi.
Į jausmingą
žaidimas labai buggy. kad galėčiau susigrąžinti pinigus. 3 doleriai ir nežaidžiama.
Puikus darbas programuotojams
Fantastiškas žaidimas, bet galbūt neseniai pasirodė atnaujinimas ir dabar jo negalima žaisti „Nvidia shield“. Puikiai veikė iki kitos dienos. Tokia gėda
Valdikliai yra nesąmonė, bet prie to priprantama, manau, kad tai buvo padaryta tyčia, kad žaidimas atrodytų unikalus, bet žaisti su juo nebuvo labai smagu
Neįsivaizduoju, kaip valdyti žaidimą, nėra vadovo ir atrodo, kad niekas nieko nedaro.
Gera grafika, idėja ir lygiai, bet blogas valdymas.
Jie vadina šį žaidimo mokytoją patvirtintu? Tai ne aš turiu vaiką ir kiekvieną kartą, kai mano vaikas žaidžia šį žaidimą, išgirstu, kad ateik, prašau tiesiog mirti.Aš galvoju, kad čia ne vaikams, tai juos per daug erzina. Ir aš tiesiog jaučiu, kad tai yra blogai vaikams. Kaip tėvas per daug rėkauja. Bandžiau žaisti žaidimą ir matau, kodėl mano vaikas vis šaukia. Mokytojai, kurie tai patvirtino, yra kvaili, nes vaikai rėkia ir rėkia, mirti tu maži... Žuvys. Piktu balsu.
blogiausias valdymas
Labai rekomenduoju šį žaidimą! Tai tinka visoms amžiaus su gražiais galvosūkius. Yra pilnas Walkthrough "YouTube", ieškoti bubbleknight mobiliųjų žaidimų, juokinga.
Kūrinys yra gražiai nupiešti ir spalvos gražiai vienintelis dalykas man nepatinka apie tai, kad kontrolė yra šiek tiek jautri
Legend of the Skyfish Adventure xpx
Visiškai negalėjau žaisti, nes nebuvo valdiklių. Jokia galimybė keisti valdiklius ir jokie gestai, bakstelėjimas, spustelėjimas ar kas nors nesukeltų jokios reakcijos. Norėčiau pamatyti, ką šis žaidimas gali pasiūlyti... --- redaguoti: sutvarkius valdiklius, tai puikus galvosūkis